Dospělost

Dospělost

Anotace: ...pro Michelle.cz...

Pamatuješ si ještě tvůj čas holčičky?
To byla jsi hebká, jako na jívě kočičky.
Pamatuješ si ještě tvůj čas děvčete?
To byla jsi poupě, které čeká až rozkvete.

Když rozevřeš dlaň tak v ní nic není,
když člověk je sám tak žije v snění.
Když srdce někoho blízkého čeká,
je to čas dlouhý jako řeka.

Čekej, i poupě má čas kdy odkvete.
Čekej, i děvče má čas kdy rozkvete.
Čekej na příběh, který změní tě v ženu.
Čekej, i ta nejdelší noc končí k ránu.
Autor Hančí, 17.09.2004
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí