Plamen nám

Plamen nám

Anotace: to chodil bůh (žebrák protože si ho již nikdo nevážil a nebral jej vážně) a trestal vrahy, časem toho nechal protože to bylo marné. Tak seslal na hříšné lidi plamen, ten vypálil celý svět a znovu se lidé narodili a znovu byli hříšní....

chodil žebrák bůh s holí a trestal
a trestal zločince a vrahy
jednoho dne však přestal
ustaly tím jeho snahy?
špínu a lest z lidí vymlátit
marné to je
plamen srdce měl by se zapálit
zapálit duše, moje - tvoje
plamenem očistit svědomí i svět
nechť ustane peklo na zemi
a až jednou bude plémě zase zpět
chodit bude žebrák bůh s holemi...
Autor Janika, 21.06.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí