Našel jsem...

Našel jsem...

Anotace: nebudete věřit...

Netuším jak se mohlo stát
řidičský jsem získal průkaz.
Kdo nevěří toho přesvědčím
vždyť mám přece důkaz.

Auto si vhodné hledám
inzeráty stále pročítám.
S láskou na první pohled
jak panic neznalý počítám.

Třes a horečka mě trápí
zda tě najdu se ptám.
Tomu kdo nás seznámí
všechno na světě dám.

Od výloh otlačený nos
jen tak něco neberu.
Co hledal jsem sehnal
na českém severu.

Do ruksaku se vejdeš
pár chybiček taky máš.
Broučku v barvě červené
přesto se mi hezký zdáš.

Nesměle tě obejdu
mrknu se ti do očí.
Klíčkem pak otočím
než motor naskočí.

Před světem se tvářím
jak bych vyhrál Bingo.
Teď to potáhnem spolu
já a můj Renault Twingo.

Že okolí směje se
po tom je mi prd.
Na tachometru třicet
a v očích mám smrt…
Autor Modrý Adept, 20.01.2008
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: lexus, pavlis, excited, Psavec, Majdi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

báseň o autu

13.03.2008 00:52:00 | lexus

Pobavila. Nechtěl jsi napsat 130.(vím, že ne)

24.01.2008 00:21:00 | Psavec

Těžko teď smíchu zatlačím slzičku,
ty už jsi závodník oddaný autíčku,
láskou tvou velikou je brouček červený,
chraň ho před polibkem tvrdý zdi kamenný...:-)))

20.01.2008 17:55:00 | Majdi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí