Důvod jít dál....

Důvod jít dál....

Anotace: nečeká, i když je něco .. nečekané.............

Za okny šedý den
obloha si lehá do trávy
temnota soumraku
čas tiše zastaví

zůstal obtisk květů
stonků na dlani
a tvou první větu
chutnám v šálku kávy
setkání dvou světů
za hranicí krásy
souznění

objal jsi mne očima
chvějivým plamenem
němá otázka
zda spolu zůstanem

hledám ve vesmíru
pevné body
než mne vezmeš s sebou

v roji létavic
tak něžný
že hřích by bylo
chtít ještě
víc...
Autor Verena, 20.01.2008
Přečteno 271x
Tipy 9
Poslední tipující: excited, Jiparo, Raduzk, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta je krásná!

22.01.2008 12:20:00 | Jiparo

Nejvíce se mi líbí první sloka, je taková lehká, přitom tak moc myšlenková.

20.01.2008 18:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí