ty nemůžeš . končit . .../proč...promiň../

ty nemůžeš . končit . .../proč...promiň../

Anotace: ......ztrácíte se v tom tak moc jako já?...

toužíš
.
po něčem co už není
...
co už bylo odsouzeno k zavržení
.
.
ty nemůžeš
. končit .

protože tak chceš
...


. ta svině...

ubližuju
bolim....tě

tak strašně moc...

nemůžu ti jít
opět
na pomoc...

všechno je pryč
.odplavený.
nikam
.
.
to co bylo už neznám...

ty pořád tak chceč
.toužíš.
po nocích si tiše brečíš...

a doufáš

...ten pocit
zkurvený samoty
z krve tvojí bolesti

neznáš
.
.
vysaju vaše kurevský
předsudky
o obětech a lovcích
....

všechno...

je to pryč
už bez nás
padáš pořád dolu...

nic novýho
na obzoru...

jen pořád ta stejná prosba
"vrať se"
.
.
promiň se neříká
zrovna hladce
-
-----

zklámání
zoufalost
.
smutek
zlost!!

zkurveně sama
chci říct dost

ale to znamená
TY
.
.
.
a to radši snesu pocit samoty...
Autor LisSe, 20.01.2008
Přečteno 243x
Tipy 13
Poslední tipující: Adrianne Nesser, už ne pernikova princezna, 0-0, kucky, B.a.r.b.a.r, jaňa, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posílám statečnost a pevnou vůli :-*

21.01.2008 16:25:00 | 0-0

eee...rekla bych,ze asi utikas....od nekoho utikas...a promin se fakt nerika zrovna lehce...

vysaju vaše kurevský
předsudky

skvely...skvela cast...

21.01.2008 15:58:00 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí