ŘIŤOOTVOR

ŘIŤOOTVOR

Anotace: z jednoho nejmenovaného pavilonu

Tak vypadá krásně azurová ,
přibližuji se k tvému bříšku ,
klesám podrobnosti vynechávám
jsem přesně tím čím chci být...
schizofrenní potrat
v ústech vlastní matky ,
promlouvám ke krysím ocáskům
z homoklády pacienta
psychiatrické léčebny v Bohnicích.
Autor Lipschowski, 20.01.2008
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí