Myška

Myška

Anotace: napsáno 7.1.2004

Malá,šedá,ustrašená myška
v koutě seděla
před velkým kocourem se schovávala.
Moc se ho bála
myška malá.

Malá,šedá,ustrašená myška
po bytě běhala
před velkým kocourem utíkala.
Moc se ho bála
myška malá.

Malá,šedá,ustrašená myška
před velkým kocourem utekla
a tak si život zachránila.
Autor Sofi, 20.01.2008
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě, že tak....držel jsem jí palce až do konce...

20.01.2008 21:09:00 | Šerák

neni to spatny ale tak nejak sem cekala nejakej zajimavejsi konec...

20.01.2008 20:33:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí