kapka deště

kapka deště

Anotace: ...

Padá poslední kapka deště
oči nebe pláčí
a kapka slzy, stále ještě
tvé tváře smáčí

duše nevinného
bojíš se?
čeho?
to nic...je to jen klišé

padá první hvězda z obzoru
i noc se už zlobí
všechny seřazené v pozoru
volají zlo ze záhrobí

něco neznámého
máš strach?
z čeho?
blíží se čas, ten vrah...

spadla kapka, spadla hvězda
oheň byl vodou uhašen
láska se osudu nevzdá?
přec rozum byl jím zastrašen.

bez hvězdy, bez kapky - vody
bez ohně sám s kráskou
bez rozumu - oprátky
sám... jen s láskou
Autor Kwítko, 20.01.2008
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Trinny, excited, Psavec, Roger, Ishtar, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí