Opaky

Opaky

Anotace: "K"

Dvě strany, mince rotující ve vzduchu,
tiché kmitočty, lehce, zachvějí se v uchu.
Určují, snad ony? Či jiné strany,
že sílou přilnavou, jsou ty protiklady.

Měsíční zář, lítající černou tmou,
a tmavé sníny, co v koutech spočinou,
za světlého dne, kdy jsou výplní,
protiklad světla a tmy snadno propojí.

Ďábel v hábitu ku čisté pokoře,
dle dětských báchorek, zvítězit nemůže.
Však sílu pekelnou možná uklidní,
když protiklad vítr v kořenech zesílí.

A tu nězné sukno ležící na trní,
ztažené jizvy znova zakrví,
čistotu bělavou bílé holubice,
zmazanou hříchy, zrádné uprchlice ..

Podpoří sílu přilnavou ..
Autor Analisieren, 20.01.2008
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: excited, NikitaNikaT., Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi vydařené dílko, má myšlenku. Dobrý nápad.

21.01.2008 16:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí