21.února 2012

21.února 2012

Anotace: ...

Oči se mi klíží,
kometa se blíží,
mlha pravdu halí,
i když nejsme malí.
Hlad a bída
hojnost střídá.
Pověz mi můj pane,
co se vlastně stane?
Pocit špíny,
temné stíny.
Když jsem byla malá,
tajně jsem si přála,
vědět, co je skryto,
teď je mi to líto.
Únavou už padám,
o jedno tě žádám,
neříkej mi pane,
věci, co jsou dané.
Autor Inge, 20.01.2008
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: meganek, Bíša, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen mluví...

21.01.2008 00:00:00 | Bíša

Ty nevěříš v lepší budoucnost, o které se pořád mluví.

20.01.2008 23:20:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí