všechno špatně

všechno špatně

Anotace: Ani nevím proč píšu tahle slova,chci se někam ukrát,nebo naopak být vnímán??

Zkřížené pocity viny,nálepka na čele.
Pot po celém těle.
Destruktivní myšlenky,snaha hledat absolutno.
v plicích dusno.
Rozhněvaný pocit stesku,empatye k osudu.
Pomalu chladnu.
Jsem tohle já?Ten ukřivděný chudáček?
Ne,ale má to háček.
Ze dne na den,kdy naposled?
Stydím se.
Já nechi být milován,aspoň to chci říkat.
ani nechci být vnímán,jen nechci sám dýchat.
Led.
Je ze mě kus ledu,spíš jen malý kousek zmrzlé krve.
já to nedovedu,vnímej mě prosím,teď už to zvládnu napoprvé.
Ohromit tě,oslovit tě,dát ti víru,smysl žití.
Děkuji ti osude za tu nevnímanou lehkost bytí
Autor Tom Abrhám, 20.01.2008
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: Cleris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí