Ukolébavka okřídlených

Ukolébavka okřídlených

Anotace: Po delší pauze... nějak jsem neměla chuť se o svá dílka dělit. *greedy* Obyčejná ukolébavka. Nic víc, nic míň... Nevím, jestli funguje, to zkuste na nějakém dítěti, nemám žádné zrovna po ruce. :)

Slunce už hlavu svou
do klína skal
ukládá ospalou
miláčku můj.

Beránky nebem jdou
jen dál a dál
svou dráhou
tajemnou
miláčku můj.

Mláďátka sokolí
s mámou jdou spát
písní je chlácholí
miláčku můj.

Stín snů tě ochrání
proč dál se bát?
Spinkej můj bláhový,
miláčku můj.
Autor Drakonee, 20.01.2008
Přečteno 240x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí