Přece jsi přišel /Miláčku/ Přece

Přece jsi přišel /Miláčku/ Přece

Anotace: usušit moje slova

...Jsou dvě ráno /prozaické jako šupiny na nohou
po námaze/
evropského času...

Bojím se dýchat aby ten tichý šepot
nevyplašil všechnu Tvou krásu
Chodíš dlouho do noci Okna spí Díváš se
jestli už zhasly světlo
a taky dáváš pozor na děti

když

/choulí svá těla ke kousku plyše
a tajně doufají
žes je už slyšel/

pláčou i když se modlí

/tak smutně krásní jako andělé/

Vždycky někdo bude čekat až...p ř í j d e š
u s u š i t ... s l z y
z bílé postele

/Bojím se dýchat Chci abys spal
a já u Tebe bdít směla
aby se Tvůj spánek vyplakal
do němého těla

Miláčku to nic spinkej dál
řekla jsem a stále bděla
v nejkrásnější z katedrál
po boku svého
a n d ě l a/

...Jo poezie ztrácí ten svůj pigment
To svoje uplakané blues Tu závrať
co v hlavě se furt dokolečka točí...

Přece jsi přišel /Miláčku/ Přece

usušit má slova

....................z probrečených
očí
Autor Jasmin de Paris, 21.01.2008
Přečteno 338x
Tipy 18
Poslední tipující: Danah, Renatka, Walentine, Bean, NikitaNikaT., Lacosta1, Bíša, Skywalker
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávam superTip, fakt dobrý.

27.01.2008 01:12:00 | Danah

slzavé vzpomínky..
na polštáři..
stopy smutku
v básni..
a ve tváři..
a nakonec..
běžný trend..
jedinečný
HAPPY END .o)

23.01.2008 17:45:00 | Bean

Supertipuju,líbí se mi nejvíc za poslední dobu,co jsem nahlédl.Jsem rád,že ještě píšeš:) -S-

21.01.2008 11:55:00 | Skywalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí