Á gauche!

Á gauche!

Anotace: zleva politiky

Kdysi na Kubě Ještě za Fidela kdy se
literatura psala ve stoje
v šest ráno
a interpunkce se vypalovala doutníkama
jsem tiše proklínala Hemingweye
že nezačal psát básně

Možná byl moc krásnej na to aby balil ženský
na /refrén/ a na občanku
v zadu u tuzexovejch kalhot

/respektive poezie to je hluchej pojem
veršů který se radši ukájí na gauči
u lacinnýho porna lahvinky červenýho
a říkaj tomu

rande pro dva se špetkou romantiky/

A kdo to zas vyžral? No kdo?
Takhle se letí ze dveří jak špinavý prádlo
Takhle se přemejšlí Někdy dost nahlas
Takhle cpe Lenin ženským pleš do rozkroku
a zkouší si pěšinku

/Jo kdo není syfilitik jde proti nám/

Takhle se zkusmo dělaj vztahy Frigidní matrony Paneláky

/Všechna ta paráda na přesnoc/

Takhle se bonzuje Takhle se honí prestiž a kariéra

Takhle nikdy nebudu umět milovat
třeba jen Tvé ruce Ano ruce
protože jsou ještě poctivý
Krásný!

A obě levý
Autor Jasmin de Paris, 21.01.2008
Přečteno 241x
Tipy 14
Poslední tipující: Nola77, Renatka, Walentine, její alter ego, Natálie T., Psavec, Bíša, cevert, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní závěr!

21.01.2008 12:26:00 | Psavec

Úžasné verše!

21.01.2008 12:10:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí