Pobděná noc

Pobděná noc

Anotace: "K"

Probděná noc, plno výčitek,
slzavý polštář, tíseň přijal.
A pocit podobný tuctu žiletek,
sklíčené bolesti, rád se ujal.

Bezmocnost zvířete v kleci lapené,
výčitky svědomí, nemístné.
A návaly slz jsou zas takové,
jako týdny bez tebe, bývalé.

Možná až poznáš mě, jednou pochopíš,
až v detail znát budeš každý řádek.
A vlivem soucitu, snad i odpustíš,
od zloby a pořád stejných hádek.

Na Tobě záležet zůstalo mi jenom,
tebe jen dále chci na prsou hřát.
Víš, Ty jsi vážně v mém životě přelom,
před Tebou, nemusím si na nic hrát.
Autor Analisieren, 21.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 14
Poslední tipující: excited, d---, NikitaNikaT., Bíša, Psavec, WhiteSkull, Petbab, Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané, má hloubku, myšlenku. ...

21.01.2008 16:31:00 | NikitaNikaT.

Moc bolavá.

21.01.2008 12:06:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí