Labyrint

Labyrint

Anotace: ...

Nemám nic než svoje básně,
ač to nezní příliš šťastně,
spokojena jsem i s tím,
co přichází mezitím.
Občas nahoře, spíš dole
rozhlížím se stále kolem.
Bez emocí s emocemi
bloudím světa ulicemi.
Povahu i půvab račí,
často křičím dost, to stačí!
Krev se řine z mojich úst,
za to může přísný půst.
Ztrátu blízkých neunesu,
osamocen v hluku plesu.
Autor Inge, 21.01.2008
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: denebrin, kavec, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mi se to v celku líbí Kavec

21.01.2008 18:34:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí