Zamyšlení v posteli

Zamyšlení v posteli

Anotace: Zamyšlen ležící v posteli nad mou dívkou, která se mi ve snu zjevila a přání mi ráno splnila.

Když si lehnu na postel,
vzápětí zapomenu, co jsem chtěl.
Z postele na televizi se dívám,
hned přitom krásně zívám.

To je známka, že chci spát,
televizi vypnu rád.
Oči se mi zavírají,
sny se mi krásné zdají.

O kom asi? Ty to víš,
ty mi ve snu napovíš.
Těším se na ráno, až se prozvoníme,
přitom se krásně probudíme.

To je známka, že myslíme na sebe,
ty na mne a já na tebe.
Tak jdi si lehnout a už spi,
přeji dobrou noc a sladké sny.
Autor Keyboard Boy, 21.06.2005
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tahle se ti povedla...ale nepis furt o lasce atd.

22.05.2010 20:18:00 | 4LJFilip

tak to je zlé... kámo, najdi si někoho na sex, doufám, že tě to brzo přejde...

11.02.2010 18:42:00 | Keigh

asi nejlepší dílo které sem od tebe četla...:-)

25.02.2006 12:41:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí