Skřítci na kopcích

Skřítci na kopcích

Anotace: Tato báseń je těžko zařaditelné do jakékoliv sekce...Je taková plující mystika...

Sbírka: Krajíc života

Když pluje měsíční stín
do tvých zakalených očí
vidím skřítky na kopcích
honit se s větrem o zádvod.
Prý neznáš ten strach,
tak proč se jich bojíš ?
Jsou to mí dobří přátelé,
vtělení andělé.
Víly tančí u jezera klidu
s melodií lásky
svírají srdce ve skalách
pro tvůj kamenný žal.
Když spal déšť v zátokách
zpíval ti píseň zrození
i s těmi skřítky na skalách.
Autor Káňátko, 21.01.2008
Přečteno 413x
Tipy 9
Poslední tipující: Karonhisake, Bíša, Mácha, Weylin, Nút, Danah
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mno...co říct...krása, narozdíl od těch mých blbostí...;)

21.04.2008 14:42:00 | Karonhisake

prima skřítky ty já můžu

02.04.2008 10:29:00 | Mácha

ta je nádherná... jdu si jí přečíst znova a zařazení,, život...ne?

21.01.2008 21:01:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí