Svět neučí

Svět neučí

Anotace: máš fobii z cílů???já taky...přesně jak říkáš, neni nic horšího než nesplněnej sen...

Chodím tmou a v hlavě stín,
jen prázdno doprovází mě na cestách mých.
Sem ve městě plném lidí a přece sám.
Pocit smutku,stesku a neštěstí už dávno znám.
šlapu si cestu zdlouhavou,co nemusí mít cíl.
Měsíční záře nad hlavou co prozrazuje kam ses skryl.
svět neučí,svět nežije.
Pokračuju cestou,bez významu,hloubky a smyslu.
Ořezán o problémy a emoční projevy.
Pozoruji tmu,dlážděný chodník,vnímám jen tu cestu.
V mých očích je cesta uměleckým dílem.
Postupně si zvykám, že stává se mým cílem.
Cesta nekončí, dokuď jdeš.
Svět neučí, pokud nežiješ.
Autor Tom Abrhám, 21.01.2008
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne vždycky je to lepší..neměla si nikdy tendenci jít někam a nechtít od toho nic?jen se nechat veest a vychutnávat tu lehkost?

22.01.2008 19:35:00 | Tom Abrhám

Horší než nespľněný cíl je nemít žádný cíl...

22.01.2008 00:27:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí