Na cestě do skal

Na cestě do skal

Anotace: ***

Na cestu nebezpečnou se vydal
Zleva propast byla
Zprava jen skála strmá
Ta cesta se však ještě zužovala
A též prudce vzhůru stoupala

Místa pro něj stále méně bylo
Jen chvíli pozor nedával
Hned zaváhal
Naštěstí ještě rukama skály
Zachytit se stačil

Nohy nad propastí teď však měl
Aby se dostal zpět na cestu
Všechny síly dal do boje o záchranu
Pak kámen pod nohama nahmatal
Jenž oporu mu dal

Celý znavený se přeci
Zpět na cestu vydrápal
Dál odvážně
Bez zaváhání pokračoval

Touha po naplněném životě
Sama jej vpřed vedla
Tam někam do tajemných
Neprobádaných výšin skal
Autor WWW, 22.06.2005
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí