V zajetí osudů

V zajetí osudů

Anotace: ...

V zajetí svých osudů,
tápem nad svým životem,
noříme se do bludů,
sobě jsme si otrokem.

Ničíme si vlastní cesty,
hlínu na nich ušlapem,
odpoutat se snad už po stý,
kdy to vlastně dovedem?

Hledat šifru ke spasení,
můžeš klidně stále dál,
snad nedojdeš k přesvědčení,
že život už jsi dávno vzdal.
Autor Milásek, 22.01.2008
Přečteno 337x
Tipy 16
Poslední tipující: Maura, jedam, NikitaNikaT., Pišák, carodejka, Bíša, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzdávat se nesmíš...život je někdy na pos....ale važme si ho...

28.01.2008 10:11:00 | Pišák

Nemůžeme život vzdáti,
i když nemáme co dáti,
musíme jít stále dál
aby život za to stál.

Krásně napsané

22.01.2008 20:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí