Poslední cesta...

Poslední cesta...

Anotace: jak asi bude vypadat poslední klacek, co mi hodí život pod nohy...

Suchá, ztrouchnivělá větev mi přehradila cestu.
Která zrůda ji sem mohla dát?
Na pahýl koukám a stojím jako z trestu.
Přitom chtěl bych odtud utíkat.

Rozhlížím se, hledám únik - nový směr.
Nebojím se tmy... jen lidí snad.
"Stůj zde!" Jako bych měl vůbec na výběr.
Když kol mě roste z větví hrad.

"Neboj se!" Ti vítr šeptá.
Z těch slov přechází mráz po zádech.
Na názor se život neptá.
V nastalém tichu poslední tvůj dozněl vzdech...
Autor Šerák, 22.01.2008
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: saddova, malá čarodejnice wiggová netopýrková, CHoKoLaTeKiss, Psavec, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle má teda sílu Šeraku :-) WAU...

11.04.2008 10:55:00 | saddova

Připomíná mi to Apocalypto....
jen je to mnohem lepší...

20.03.2008 23:42:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí