Bez křídel Bez pózy a bez myrty

Bez křídel Bez pózy a bez myrty

Anotace: Kainarovi - dal poezii jméno

Nic se nezměnilo. Políbil ji na čelo
a chtěl zmizet
/v západu slunce/
navždycky
bez smutných slov bez omlouvání
lásky
sám
Ruce si pohrávaly s tužkou.
/Spící duši... Nech milovat
svou spící duši
milovat se s němostí papíru/
I když měl díru v břiše
hladověl po dotecích po troše něhy
vstal Poškrabal své svědomí
a šel postavit na kafe
/Z nešťastné lásky se pláče krví
po papíře Po jediné bílé labuti
která vždycky zůstane
jako černá milenka
mezi recyklovanými verši
o věrnosti/
Ruce si pohrávaly s tužkou.
jako s tělem laciné děvky
dekadence
Venku viselo prádlo Peřiny
a vůně jejího parfému
dlouho ve ve vzduchu
než se rozplynul
úplně

/Venku zrovna zapadalo
slunce...
Myslel na ni/
Autor Jasmin de Paris, 22.01.2008
Přečteno 282x
Tipy 22
Poslední tipující: Mango-Holka, hanele m., Nola77, Renatka, Lacosta1, jára spots, vodnař, Bíša, jesterka, Rozárenka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherně příběhově snové... jiných výrazů nemám a neznám:)

22.01.2008 18:01:00 | Rozárenka

Skvělé, hodně se mi líbil ten konec, myslím, že to dílko pěkně zakončil. Skutečně myšlenkové ... alespoň pro mě.

22.01.2008 17:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí