Přátelství

Přátelství

Anotace: ...

Když ti smutek v srdci brázdí,
když už nevíš kudy kam,
tak si vzpomeň třeba na mě,
střípky štěstí s tebou poskládám.

Pocit samoty ovládne mnoho těch z nás
a mnoho z nás i přemůže,
ale pravý přítel jest ten,
kdo v nejhorším ti pomůže.

Když se cítíš navíc,
na tomhle širém světě,
věř, najde se ten,
kdo nade vše miluje tě.
Autor honnnzik, 22.01.2008
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, KLARISA, loverose91, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krasna, urcite uprimna...

12.04.2009 14:23:00 | strašidýlko-střapatý

Lehoučká básenka se smyslem. Nápaditá a upřímná.

22.01.2008 17:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí