Divadlo

Divadlo

Anotace: snad pochopíš ...

Vznášíš se-ztrácíš se.
Mrtvolná tvář-oči zavíráš.
Bolestný pláč jen vnímáš.
Tichý je ten pláč ...

Vstupenku rozdáváš-či hraješ sám?

-Vítám Vás .

Hraješ sám,nikoho nezajímáš...
Představení-začíná ..

Uvolni se

Pozvolna..

Únavou dohráváš,nemůžeš dál..

MUSÍŠ!

Nenávidíš,musíš,jen sníš a cítíš?

Každým tahem slábneš víc a víš,že více už nevydržíš ...

Umíráš?jen znovu si dát..
Máš??Jen představení musíš hrát.
Hrt,hrát,hrát ...

Myslíš,že to dáš?...
...
Autor Mischel, 22.01.2008
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí