Písek

Písek

Anotace: Bez prologu. Tím je život sám.

Vprostřed letu
padali mrtvi shora

-tak- ptáci tažní

Ryby říční
břichy k nebi pluly

-líní- vlažní

Oba v ústech
rozdrcena písmena

jsme opět měli

Pouštní písek
skřípal mezi zuby

- my neslyšeli.
Autor Podměsíc, 22.01.2008
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: Madelaine, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí