Jediná chvile

Jediná chvile

Anotace: ...

V živote kdysi hračkou jsem byl
a pak ten život bolesti mě naučil,
já věrný jako loutka a milující jako pes
a ona táhla to na dvě strany, proste děs.
Teď poznal jsem nový smysl života,
miluji ji, ale stejně propadá ve mně samota,
stačila by jediná chvíle, jediný den,
kdy měl bych ji pro sebe, pro sebe jen.
Autor drevenymuzik, 22.01.2008
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí