Slova Slova Slova

Slova Slova Slova

Anotace: Starý sumec pláče ...

Jako když hnije plot,
stárneme,
rozsycháme,
pneme se,
jdeme dál,
suky otvíráme
jestli starej sumec
jestli král.

A Slunce nám zapadaj´
a Měsíce chechtaj´
se nám znova
a člověk je jak zabitej
a slova slova slova ...
Autor Podměsíc, 22.01.2008
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: Madelaine, Walentine, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí