Otevři oči

Otevři oči

Anotace: a tak co vždyt jde jenom o život..

Je něco přirozenějšího než život?
Kdy si to konečně uvědomým?
Tolik mi dává a co já mu vracím?
Každý z nás je jen jeho host.
Chovám se slušně, zároveň však po svým.
Stále si stěžuji, že něco strácím.

Nechci už tahle dál, nechci být jen svůj sluha.
Chci otevřít oči,chci konat, namísto slova.
Už nechci být jen kotvou v nepoužívaném přístavu.
už nechci být závislý na tom, co od koho dostanu.
chci vplout do vod dobrodružného poznání.
Do života,kde konvence mi v ničem nebrání.

Vše je jednodušší, než si mé já dokáže připustit.
Uvědomuji si, že dokážu pro nic vše opustit.
Máte právo nazývat mne sobcem.
Přesto mé já aspoň ví co chce.
Budu sám sobě soudcem.
Vše udělám po svém.
Autor Tom Abrhám, 22.01.2008
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí