Co je štěstí? Muška jenom zlatá...

Co je štěstí? Muška jenom zlatá...

Anotace: "Ostatně poezií je vinna láska...!" ( Jaroslav Seifert)

Pavouček čilý, křehký pán
- to život je, ten lásky tok
ač v síti dlí, je nespoután
pro noci chlad je chrabrý sok.
To já jsem síť, to já jsem tou,
co mušky zlaté k sobě vábí
vždy svazuji je silou pout
a omotávám do hedvábí.
A kapky rosy- jejich slzy
se mění v perly třpytných rán,
zas volám tě, zas přijdi brzy,
pro duši mou jsi oceán...
Autor Dilla, 22.01.2008
Přečteno 525x
Tipy 13
Poslední tipující: Lexisa, maena, WhiteSkull, jára spots, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to skvělý, musela sem si to přečíst pětkrát, nemohla sem se nabažit...

25.02.2008 14:40:00 | Lexisa

moc hezký no:-))

23.01.2008 06:34:00 | jára spots

Konec překvapil, hezké dílko, myšlenkové.

22.01.2008 21:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí