Oči barvy oceánu

Oči barvy oceánu

Anotace: "K"

Vím, možná někdy tápu,
když koupu se v jeho očích..
v těch očích barvě oceánu,
nejmodřejších mořích.

Matkou je vlna z pěny bílé,
příliv ho dones v slunnou pláž.
Svědčí o tom ty oči vlídné,
vždyť hlubinám moří se podobáš.

Něžný jak vlnka houpající,
jako kruh v moři červený.
V zápětí vlna zdvihající,
jíž podléhá ničení.

Kolíbán byl si písní racků,
Sám Triton v kolíbku Tobě přál.
Ať odnáší odliv kupy klacků,
a v plachtám bělavých vítr vál.

A když bezvětří v noci nastane,
moře tě se slávou uvítá.
Tahleta báj v očích tvých zůstane,
když v spánku tě oceán kolíbá..
Autor Analisieren, 22.01.2008
Přečteno 293x
Tipy 13
Poslední tipující: pavlis, d---, cevert, Bíša, Psavec, NikitaNikaT., Lenie, excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak teď tápu, co k tomu říct.Nic raděj říkat nebudu a vracím se,vstřebat ty přesný pocity 1*

23.01.2008 14:31:00 | cevert

Moc pěkně jsi to napsala děvče.

22.01.2008 22:26:00 | Psavec

Krásná, úplně jsem si vzpomněla na moře, rozpálenou pláž a kolébání na vlnách ... hm, pěkný pocit, děkuji.

22.01.2008 21:29:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí