Had se taky plazí

Had se taky plazí

Anotace: Momentka

Pláč ti hochu nepomůže,
válej se dál po zemi,
a stáhnou tě i z kůže.

Že zapomněli, jak voní růže?
A koho dnes ta vůně zajímá,
snad blonďaté, depilované muže?

Žes to myslel dobře?
Tak jen vyválej se ještě v hlíně
a postěžuj si kobře.

Plazte se pak spolu po zemi,
nech se uštknout a bude ti dobře.
Autor Rendy, 17.09.2004
Přečteno 549x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí