Svá

Svá

Anotace: Taková jsem, taková chci být.

Svá

Nevím, proč pořád tlačí mě kam sama nechci.
Nevím. Nemám zdání.
Však dávno vím že jsou to jenom kecy,
jsem svobodná a nemusím být k mání.

Jsem sama, sama za sebe
a sama se svou duší.
A že někomu to nejede?
Tak co? Já vím, že mě to sluší!

A nemám žádný čip,
kus plechu co byl by v mojem těle.
Jsem živá, já cítím
a když chci tak budu vnímat vřele.
Sebe.
Tebe.
Svět.

Jsem totiž žena. A rozvíjím se v květ.
Jsem totiž silná. A neznám cestu zpět.
Jsem totiž svá. A žiju tu a teď.
Autor Isobel, 23.01.2008
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: Chašmodský, D´Aninka, mattoni.uz.neni, Mácha, excited, Demedalex
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je třeba být silná žena. :)

16.02.2008 14:34:00 | mattoni.uz.neni

Je v tom síla a důrazný tón. Moc pěkné.
Je krásné moci žít jen pro sebe. Ale stává,
že je ještě krásnější to s někým sdílet ;)

23.01.2008 10:22:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí