Je (d) j i n á

Je (d) j i n á

Anotace: jediná je jiná

Hluboko Tvé boky Hluboko do kapsy
slíbat Ti ze rtů vzpomínky na holku
co tu spala přede mnou
Tak strašně hluboko jako noc
ve mně

píšeš a přitom
...
pláčeš

/Milování to je ubrečený
blues
v posteli která nikdy
nebude má/

píšeš jako když
...
pláčeš

o tom jak jsem strašně moc mladá
a už umím dávat lásku

/Hluboko Do ticha pokoje
ráno Tě opustím
se slzami
po noci kterou jsme
proplakali
v sobě/

píšeš
v slzách
ne ve verších

skoro jako život

* Víš už nebudu
nikdy takhle
plakat...

/do jiných/
Autor Jasmin de Paris, 23.01.2008
Přečteno 244x
Tipy 25
Poslední tipující: just me, Mango-Holka, Bean, Bíša, makretka, Danah, Nola77, Martanka, Walentine, jaňa, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proplakat se do náruče..
a nasolné cestě
odkráčet..

19.02.2008 16:09:00 | Bean

Po dlouhé době se vracím a pořád krásné=)

09.02.2008 12:53:00 | makretka

Jako vždy, je to úžasné číst Tvé básně slečno...

24.01.2008 22:57:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí