Nezapomenutelných padesát

Nezapomenutelných padesát

Anotace: Strýc měl o víkendu oslavu, tak jsem pro něho napsal takovou přací básničku jak úvodní proslov. Lidem na oslavě se to líbilo, tak snad bude i vám :-)

Dnes Miroslav má padesát,
spíš však, že čtyřicet,
může se vám zdát.

Všichni co se tady dnes sešli,
každý z nás má Mirka rád.
Taktak jsme se tady vešli,
každý jsme jeho kamarád.

Tož dáme sklenku, ne ???
Ze dvě,…..ze tři,…..
oslavím to s úsměvem.
Dom půjdem až nejdřív ve tři,
písničky si zapějem.

Že muži stárnou ???
No, co má být ???
Jestli bude Mirek chtít,
může klidně do sta žít.

No, a jako poctu za jeho bytí,
já prosím vás,
ať nezbyde tu žádné pití.

Tak, dobře se tu dneska bavte
a Mirkovi popřejte.
Teď jako ještě nikdy slavte
a aspoň dalších 50 let mu tím dopřejte.
Autor PECEN-chleba, 23.01.2008
Přečteno 438x
Tipy 9
Poslední tipující: walker, C.alwen, kakaoo, colorka, excited, Martanka, jaňa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí