realita??

realita??

Anotace: ......

Mam plnou hlavu jeho polibků, jeho doteků
Už se mi o něm i zdá!
Je to zvláštní...
Vždycky když ho potkám čekám že mě obejme
Čekám že mě políbí
Jeho náruč představuje bezpečí, útočiště
Jeho velké ruce zase sílu... rozkoš...
Ano rozkoš
Ten úžaný pocit když se mě dotkne
Ta slast která se zbíhá z ... Ale mít ho nebudu, nikdy
Bohužel nebo bohudík?
Bohudík
Sny jsou někdy lepší než realita
Autor Imala, 23.01.2008
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, akneliam, jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

realita bývá krutá, ale čas od času si ji užij

23.01.2008 15:40:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí