Když vymizí i stín

Když vymizí i stín

Anotace: Ach ta vedra bláznivá svojí únavou

Chladný led
rosí sklenice drinků líných veder
jen v pocitu nudy
že ztuhnou rty
na opálených tvářích
které se budou míjet
s lhostejností mračných úsměvů
omámených
dechem kakostů.

Slunce dál praží
do hlav odkrytých
v touze
vymámit výkřik horečný
z úžehu vybledlé modře denní
ve které pálí
prsteny snubní
aby svým leskem
vyhubily stín.
Autor Jan Urban, 22.06.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí