Prosba k tamtomu nahoře...

Prosba k tamtomu nahoře...

Anotace: ..zase nějaká depka... chtěla bych odčinit to, co jsem udělala blbě a nevím jak... Ale pořád věřím že se to dá změnit

Když ve škole se nedaří
napíši velkou červenou pět.
Když však student čas nemaří
dá se vzít, poměrně snadno, zpět.

A jak to v životě chodí?
Dá se vše zpět vzíti?
Jak ve škole? Pololetí-
a pak rejtřík čistý míti?

Přijmi, prosím, moji omluvu.
Je upřímná. Veř tomu, prosím.
Nechci své hříchy vzít si do hrobu,
někomu vyzpovídat se musím.

Upřímná nejsem, lžu...A podvádím.
Nejen ostatní, ale i sebe.
Snad tady tímto doznáním
přiblíží se mi nebe...

Prosím a ruce spínám:
Ber ohled na můj nízký věk.
Nasměruj mé srdce /či mysl/ jinam.
...vždyť jsem jen... člověk?
Autor jaňa, 23.01.2008
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: Cryoman, Equus przewalski, Roger, W.O.K.O., Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké dilko..

24.01.2008 21:48:00 | Roger

pravdiví... v životě nemůžeš nic vzít zpátky

24.01.2008 12:26:00 | Imala

The best, Zichul! Tahle je uplně mega... moc se mi líbí a nejlepší je konec!

23.01.2008 18:14:00 | W.O.K.O.

Ten konec je trefný, člověk musí umět ovládat svojí mysle, ale když je člověk zamilovaný, je to téměř nemožné ...

23.01.2008 18:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí