Snad ještě sním

Snad ještě sním

Anotace: ...

Ležíme spolu na jedné posteli,
držíme se za ruce a máme naději,
ležíme spolu a smějeme se dál,
a mně jako by strašlivý sen se zdál,
že můžu o tebe přijít,
nemůžu se vzbudit a z tohoto snu vyjít,
snažím se vzbudit, nesmím už snít,
jsi můj poklad a já pořád chci tě mít,
dávám si i facky přes tvář,
dusím se; na ústa pokládám si polštář,
nemohu se probudit, nemohu vstát
a vidím jen tebe ve dveřích stát.
Proklínám tento odporný sen,
ať se vzbudím a mám s tebou další krásný den,
nevím co dělat, nechci tě ztratit,
musím se probudit a ze snu se vrátit,
po chvíli něco se děje, asi se budím,
ty nikde a na stole dopis vidím,
stálo v něm, lásko on nebyl to sen,
prostě jsi měl jen svůj špatný den,
už nemůžu s tebou dále žít,
a já nechci svým očím uvěřit.
Autor drevenymuzik, 23.01.2008
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí