Jsi moje hvězda jasná

Jsi moje hvězda jasná

Anotace: Tato báseň je pro Martinu, kterou mam tak strašně moc rád a miluju jí a já vim, že ona mě také.

Hvězdy z nebe padají,
a já mam přání jediný,
milovat Tě každý den,
a dávat Ti lásku jen.

Jsi moje hvězda jasná,
a růže krásná,
jsi zlatou hvězdou,
a paprskem slunečním,
jsi prostě zázrakem skutečným.

Láska je krásná,
chvílemi zahřívá anebo chladí,
láska je jako modrý samet,
je těžké ji porozumět.
Autor SPEADER, 22.06.2005
Přečteno 1888x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí