Římsy

Římsy

Anotace: - Ledové víno -

Sbírka: Reflexe

Římsy

Bez cíle holubí stezky

Ztrácet se v oparu přeměn
. . .(truchlivá realita) . . .

Všechno ukrývají břehy
i hladina zamrzlé řeky

Pod ledovým příkrovem
valí se proudy citů

A ty chceš odejít . . . ?

A ty toužíš zmizet . . . ?

Neslyšet . . . ?
Nevidět . . . ?

Strach je bláznivou škraboškou
nadcházejícího zítřku

Je to opravdu jen strach
z tenkého ledu
pod nímž proudí
celá řeka citů

Anebo je to jen nešťastně truchlivý
. . . letošní leden . . . ?
Autor rolon, 23.01.2008
Přečteno 251x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, Heda, Jiparo, spare, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...škraboška prorostlá hluboko dovnitř... možná

24.01.2008 09:26:00 | Heda

......krásná...

23.01.2008 21:43:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí