Přetvářka

Přetvářka

Anotace: S maskou žijeme každý..pro někoho ji máme plnou pochopení a pro jiné zas nelítostný pohled...

Žijeme s maskou na tváři
černé schránky do světa nezáří
zkažené víno z nás
odhalí až Jidáš – čas.
Přetvářka je naší zbraní
pro situace do zásoby
je snad život hraní?
Jsme herci moderní doby.
diváky nám jsou herci další
na prknech jménem Svět
chlubí se peřím a maskou – falší,
skrývat trny ukazovat květ.
Masky štěstí, pláče, smutku
přetvářky plné radosti a běd,
jednoduše masky všech skutků.
Život – na prknech co znamenají Svět.
Autor Prousan77, 23.01.2008
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Demony, Dilla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi a hlavně je pravdivá...

25.01.2008 08:39:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí