smutno....samota....lžeš....jak ponižujicí.všechno.kolem.mě.

smutno....samota....lžeš....jak ponižujicí.všechno.kolem.mě.

Anotace: .......jeden velkej začarovanej kruh,ze kterýho se už nikdy nevyhrabu....(je plnej sra***)

pro mě tu nejste
.
kdy si člověk zvykne..
...
pro sebe navzájem
na mě s opovržením...
.
ten pohled mě zabíjí
tak
moc najevo dávat
"VYPADNI"
.
.
sem napatříš
a škrtáte modrý
lihový kolečko na záprstních kůstkách...
.
.
infinitiv
našeho žití...

/stereotyp
našeho bytí.../

všichni přednost
jinýmu
/přede mnou(nevadí)/
___

ale ty lžeš do očí
a to mě
pěkně vytáčí!
....

nestojim o soucit....

_

(stongojingym ongo tyngy přangátengelenge,ktengerengé jsengem měngelanga....)

....o ty nejlepší....

/kterým klesám/
.
bůh je kluk
s velkou lupou
upaluje mi tykadýlka
a kouká,jak se kroutim...
___
Autor LisSe, 23.01.2008
Přečteno 243x
Tipy 9
Poslední tipující: Naracca, 0-0, už ne pernikova princezna, B.a.r.b.a.r, Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí