Samotné snění

Samotné snění

Anotace: "K"

Ve dlaních zbylo ptačí chmíří,
víčka znavená, k sobě se blíží.
Když v slzavé udolí sama usínám,
a na noci společné v tichu vzpomínám.

Samota bolí ač ve svalu srdečním,
sídlí Tvá láska pojena mou.
A já dítětem, víc jak nevděčným,
vztekle si dupu, že chci za Tebou.

V objetí svíram opičku plyšovou,
co dals mi ke spaní, klidnému snění.
S mašličkou hnědavou a barvou okrovou,
s očkami, jenž na mě jen se smějí.

Jako Tvůj úsměv, při hlazení ..
Autor Analisieren, 23.01.2008
Přečteno 229x
Tipy 11
Poslední tipující: d---, jesterka, cevert, Jiparo, Bíša, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě by ti to každý čtenář této básně přál, protože je psána tvým srdcem, i na mě silně zapůsobila

24.01.2008 19:57:00 | d---

počkej do víkendu :)

23.01.2008 23:45:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí