Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: ...

Vyčistit zuby a spát,
něco hezkého si nechte zdát.
Zítra večer zas po klekání,
splním vám všechna dětská přání.
Venku je hnusně, pořád lije.
Uniknem do světa fantazie.
Autor Inge, 24.01.2008
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, C.alwen, Bíša, melebele, bobi bobie, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať venku prší-nebo leje,
nevadí-i já fantazii mám,
stáhnout rolety-či žaluzie,
na slepou bábu si potom hrát.
:-)
Ahojky Bobi

24.01.2008 06:50:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí