U srdce

U srdce

Anotace: asi nás nebude málo, kdo trápení zajídáme dobrotama a ono to stejně nepomahá

Srdce je popraskané jako stoletý hrníček,
snažím se ho uchlácholit, snídám druhý chlebíček.
Břicho mám plné, avšak k srdci se žádný kousek nedostal.
Ani ten jahodový koláček ho tolik nelaskal.
Mohla bych se krmit z žalu každou denní hodinu,
toužím zapomenout na bolest, utéct od splínu.
Místo abych si obalila nervy a dobrotami srdce potěšila,
cítím pořád tu starou bolest a jen přibírám kila.
Stává se ze mě kulatá boule, která na dotyk bolí,
myslím jen na jídlo sladké i ochucené solí.
Je to jen krátká chvilka mého orgasmu obžerství,
smutná přemýšlím jak se projím ke štěstí.
Avšak nenajdu ho v hranolkách ani v tabulce čokolády,
tak jak se zbavit vnitřní bolesti, kterou cítím tady….

( u srdce)
Autor melebele, 24.01.2008
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, Bíša, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nic si z toho nedělej, bude zase dobře, ale jídlem to nevyřešíš, chce to spíše čas. Držím ti palečky.

24.01.2008 11:41:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí