Kopýtko

Kopýtko

Anotace: Povzdech

Kope především do hlavy,
(někdy i do břicha
a někdy i níž.)
Mám s ním kříž.
Bolí to, …víš.

Chtěl jsem tedy,
aby kopat přestalo.
Chvíli ještě kopalo
a pak odešlo.
To se mi už dlouho nestalo.

Moc mi chybí,
to čertovo kopýtko.
Autor Rendy, 17.09.2004
Přečteno 674x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí