Povzdech

Povzdech

Anotace: zase mě to popadlo

Kytka zasazená v kvetináči
procházíme životem jako spáči
nedokážeme prožívat jeho chvilky
lámeme se na něm jako zuby pilky
Projíždíme sem a tam
říkame si oh tady to znám
Proč nedokážeme jet dál
zkoumat nepoznané
místa nestlané
Kochat se silou hvězd co nás k sobě přitahují
nechávat se ránem vést do zapomenutých měst.
Autor Sebastian_13, 22.06.2005
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí