Co se má stát, se stane

Co se má stát, se stane

Anotace: Pro jednu milou duši.

Zahřálo mě tvoje slovo. Díky!
V blátě se brodím po kotníky.
Však láska je mi svatá,
nevadí trochu bláta.
Podivná láska po světě chodí,
starý cit umírá, nový se rodí.
Mé oči vyhasly, tvoje zas svítí,
oba se hodláme za lásku bíti.
Dřepím tu v pokleku,
ruce mě zebou,
utíkám v úleku,
sama před sebou.
Neprozraď tajemství, co spolu máme.
Oči se zachvějí, srdce zas plane.
Autor Inge, 24.01.2008
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: denebrin, Petbab, Bíša, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milě:)

24.01.2008 22:08:00 | C.alwen

...se moc podařila Kavec

24.01.2008 18:27:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí