Stav duše a těla

Stav duše a těla

Anotace: a je tady další můj výtvor:)

Stav duše a těla

Jak dostat na papír
co cítím v duši
stále ji přemlouvám
ať dělá jen co se sluší.

Ona však odmítá poslušná slova
je tolik prazdná a hladová
chybí ji něha a slůvka laskavá
chce si jen vzít co nedostává

Rozum mi velí tohle se nedělá
co se to děje a co to znamená
jsem přeci žena a to už dospělá
ve Tvém náručí jsem však jak znovuzrozená

Ústa má jsou zamčená
vnitřní hlas volá
chci být s Tebou zase a znova
vymazat z mapy tu velkou dálku
a nevídat Tě jen ve spánku.

Chybi mi Tvé oběti Tvá vůně Tvé líbání
co starosti mé na chvíli zahání
mé tělo stává se lehounké jak peříčko
když teplým pohledem se usměješ maličko.

při našem loučení mám pusto v duši
a už ji neříkám dělej jen co se sluší
k domovu odcházím ramena svěšená
chci opět udělat to co se nedělá

Opět zas pocítít horký dech vzrušení
nepoznat smutek muj při dalším loučení
ležet Ti v náručí malá jak holčička
nechat se políbit na obě očička.

Tiše teď prosím ručičky v budíčku
zkraťte čas čekání na malou chviličku
kdy si už přečtu vysněnou zprávičku
čekám tu na tebe lasko ma dospěla
a chci Ti povědět jak jsi mi chyběla
Autor Pika, 22.06.2005
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí